Woensdagmiddag rond 17.00 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor twee drenkelingen aan de kust van Katwijk. Op het drukke strand werden de twee slachtoffers geholpen door de toegesnelde Reddingsbrigade, KNRM, politie en de ambulanceverpleegkundigen.

Naast de reguliere hulpdiensten kwam ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse. De traumahelikopter landde op de Boulevard ter hoogte van Hotel Noordzee zodat de arts snel bij het incident kon komen. De slachtoffers zijn na de eerste hulp van de verplegers en de arts met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Eerder vandaag ging de pieper van de KNRM en de Reddingsbrigade ook al. Een meisje van 5 was vermist, maar werd na een zoektocht van een half uur veilig op het strand gevonden. Zij was met de wind mee weggedreven op een opblaasartikel.

- Advertentie -