Op de Rijnsburgerweg in Noordwijk is maandagmiddag een scootmobiel aangereden door een vrachtwagen. De aanrijding vond plaats op de rotonde aan het begin van bedrijventerrein Klei-Oost. De bestuurder van de scootmobiel raakte daarbij gewond.

Door de aanrijding kwam het slachtoffer ongelukkig op de weg terecht. Het ambulancepersoneel van de twee aanwezige ambulances heeft zich ontfermd over het slachtoffer. De traumahelikopter die voor hulp onderweg was naar het incident kon net boven Noordwijk weer terug naar Amsterdam vliegen omdat het slachtoffer stabiel in de ambulance lag.

Ook de brandweer van Katwijk werd opgeroepen voor ’technische hulpverlening’ bij het ongeval, maar hun hulp bleek overbodig toen ze een aantal minuten later bij de plek aankwamen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De scootmobiel ligt in de kreukels en het mandje dat voorop zat lag door de klap meters verder op de weg. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

- Advertentie -