De overlast die een hoosbui maandagmiddag veroorzaakte heeft de hulpdiensten een drukke middag bezorgd. Vooral de brandweerkazernes Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg werden voor veel hulpvragen ingezet.

Een auto raakte op de N206 bij Katwijk in een slip en veroorzaakte een flinke ravage. De auto is total-loss en ook de vangrail liep flinke schade op. De bestuurster van de auto is door het ambulancepersoneel nagekeken.

Ook bij het Westerpark in Rijnsburg was de schade aanzienlijk. Daar liep de parkeergarage en hal vol met water. De brandweer heeft daar samen met een aantal bewoners, waterstofzuigers en trekkers het water weg weten te krijgen.

Bij een bedrijf aan de Taanderstraat in Katwijk is een los- en laaddock voor vrachtwagens vol met water komen te staan. De brandweer is nog steeds op diverse plekken bezig om de wateroverlast meldingen af te werken.

- Advertentie -