UPDATE 20:13
Op de website van de politie wordt vermeld dat het slachtoffer een 33-jarige vrouw uit Rijnsburg is. De verdachte is een 52-jarige man uit Rijnsburg. Het motief van de steekpartij is vermoedelijk te vinden in de relationele sfeer. Lees hier het bericht van de politie verder. ๐Ÿ‘ˆ

ORIGINEEL BERICHT
Bij een steekpartij in een bedrijfsunit op de Sandtlaan in Katwijk is maandagmorgen een vrouw zwaargewond geraakt. De hulpdiensten schoten in grote getale te hulp. Naast de reguliere ambulancedienst kwam ook het MMT (Mobiel Medisch Team) ter plaatse bij het incident.

Het slachtoffer is verzorgd door het ambulancepersoneel en vervolgens onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis vervoerd. Dit gebeurde door middel van een spoedtransport, waarbij de politie de weg vrij hield. Ook de N206 werd voor dit transport leeg gehouden zodat de ambulance zonder problemen langs de werkzaamheden richting de eerste hulp kon rijden.

De verdachte van de steekpartij is door de politie ingerekend op de plek van het incident. Hij is direct afgevoerd naar het politiebureau. De recherche doet onderzoek naar de toedracht van de steekpartij.

- Advertentie -